SVE is één van de grootste en actiefste tafeltennisverenigingen van Nederland, met 250 leden. Iedereen kan bij ons terecht, van jong tot oud, van recreant tot topspeler. Uniek aan SVE is dat er bij ons zonder extra kosten meerdere keren per week getraind kan worden onder begeleiding van vakkundige trainers. Als je alleen zonder poespas een balletje wil slaan is daar ook alle ruimte voor. Er is daarnaast altijd wat te doen bij SVE. Heel het jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd, vaak tafeltennisgerelateerd  (denk aan de clubkampioenschappen, zomercompetitie, open toernooi), soms ook niet tafeltennisgerelateerd (playbackshow, kaartavonden, Ladies Night). SVE is niet voor niks verkozen tot Beste Sportvereniging van Utrecht.

Kijk voordat je langskomt even bij Trainingen, dan weet je al een beetje wanneer je het beste langs kunt komen. Voor beginners en recreanten zijn de maandag- en donderdagavond de aangewezen trainingsavonden, voor gevorderden de maandag- en de woensdagavond. Voor meiden en vrouwen die dat leuk vinden is er een speciale training op dinsdagavond. Overdag hebben we trainingsgroepen voor senioren (maandagochtend en woensdagmiddag) en voor tafeltennissers met een beperking (dinsdagmiddag).

Je kunt vrijblijvend en kosteloos drie keer bij ons komen spelen om sfeer te proeven en te kijken of onze club wat voor je is. Er zijn batjes te leen. Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ttvsve.nl of bel met Ron van der Maarel 06 – 282 43 120.

Onderstaand vind je het inschrijfformulier, dat je in kan vullen als je lid wil worden van onze vereniging.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je lidmaatschap op wilt zeggen. Doe dit dan voor 1 januari of 30 juni door middel van een e-mail aan onze penningmeester. Of vul onderstaand formulier in:

Uw voor en achternaam

Uw email (verplicht)

Reden van opzegging

Contributie betalen via ClubCollect
SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

 

 

 

BartLid worden bij SVE