Afdelingsavonturen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jan TabakLaat een reactie achter

Nu de afdelingscompetitie tot op de helft is gevorderd en er enige tekening in de strijd begint te komen, is het de bedoeling om heel regelmatig (misschien wel elke week, maar ik beloof niets) het resultaat van enkele teams kort te belichten. Begonnen wordt met de thuiswedstrijden van dinsdag 10 oktober j.l.

3e klasse duo Poule C SVE 6 – Smash W 2  2-3

 

Bart en Lisette namen het op tegen de rode lantaarndrager Smash Woudenberg. Bart was goed op dreef en won zijn enkelpartijen. De dubbel ging in 5 games verloren. Lisette was helaas wat minder fortuinlijk en wist geen partij te winnen. De beslissende partij ging helaas in 5 games verloren. SVE staat nog 4e, maar daar directe concurrent Leerdam verloor, was dit een gemiste kans om uit te lopen.

 

5e klasse duo Poule G SVE 10 – Traiectum 2  1-4

 

Ron en Angelique namen het als ruime koploper op tegen de nummer 2 Traiectum. Helaas wist alleen Angelique een partij te winnen en werd er jammerlijk verloren. SVE staat nog steeds bovenaan maar Traiectum is nu top op 1 punt genaderd.

 

3e klasse regulier Poule F SVE 10 – Hilversum 15  9-1

 

Een wedstrijd tussen 2 middenmoters. Abd, Jan en Marcel wisten een daverende overwinning te boeken, waarbij Marcel helaas een partij nipt in 5 games verloor, zodat SVE nu is opgeklommen naar een gedeelde 1e plaats.

 

4e klasse regulier Poule E SVE 11 – Woerden 6  2-8

 

Arnold, Eddie en Jan namen het op tegen de koploper. Vooraf werd gehoopt op een goed resultaat, maar, mede door enkele nipt verloren partijen in 5 games, er werd helaas dik verloren. Arnold en Jan wisten nog een puntje te scoren. SVE staat nog wel op plaats 2 maar de achterstand op Woerden bedraagt inmiddels 13 punten.

Jan TabakAfdelingsavonturen

Laat een reactie achter