Afdelingsavonturen: De Inhaalweek

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jan TabakLaat een reactie achter

Afgelopen week was Inhaalweek in de Afdelingscompetitie. Hier een korte impressie van het wel en wee van de teams van SVE.

4e klasse E Duo SVE 9 – Smash W 3  0-5, 6e klasse F Duo SVE 12 – HTTC 6  0-5

Het was een droeve avond voor SVE verleden week dinsdag. Zowel Susanne & Alannah als Christiaan & Jacqueline verloren met 0-5. Ook de stand  ziet er voor beide teams niet rooskleurig uit (6e).  Kop op team 9 en team 12! Snel vergeten deze avond en er volgende wedstrijd weer vol tegenaan.

5e klasse A Reg. Otio 3 – SVE 14  5-5, 5e klasse G Reg. Hoogland 6 – SVE 13  7-3

Op donderdagavond 2 uitwedstrijden. Jan, Jos en Nico gingen naar Otio in Bunnik voor een regelrecht degradatieduel. Jos (3) en Nico (2) waren goed op dreef, maar Jan wist, geplaagd door blessureleed, helaas geen partij te winnen. Met de 5-5 puntendeling schiet geen van beide partijen echt iets op en ze blijven gezamenlijk laatste. Rico, Freerk en Jeroen gingen als koploper op bezoek de nummer 2, Hoogland. Alleen sterkhouder Rico wist zijn 3 partijen te winnen en er werd met 7-3 verloren. SVE staat nog wel 1e, maar Hoogland is nu tot op 2 punten genaderd.

1e klasse B Reg. SVE 7 – HTV 1  8-2, 2e klasse B Duo Vitac 1 – SVE 4  4-1

Op vrijdag ontvingen Sean, Ole en Niels hekkensluiter HTV. Sean en Ole sloegen genadeloos toe maar Niels verloor helaas nipt 2 partijen. Met 8-2 staat SVE op een veilige 3e plaats op de ranglijst. Marcel en Jan gingen naar de nummer 4 Vitac, maar wisten het gat niet te verkleinen. De 4-1 nederlaag (puntje van Marcel) betekent dat de achterstand nu is opgelopen tot 8 punten.

En dan waren er nog 2 SVE-teams die maar liefst twee maal in actie kwamen:

1e klasse D Reg. UTTC 1 – SVE 6  9-1, TTVN Nieuwegein 1 – SVE 6  5-5

Op maandag kregen Frank, Lars en Timeas een pak slaag bij de nummer 2, UTTC. Alleen de dubbel werd gewonnen. Op vrijdag speelden Frank (2), Lars (1) en Michel (2) gelijk tegen naaste concurrent  TTVN. Het gat met de veilige 4e plaats blijft daardoor 3 punten.

4e klasse B Duo Maarssen 3 – SVE 7  2-3, SVE 7 – Vlug en Vaardig 1  3-2

Op donderdag bleven Brian (2) en Jaemon (1) in Bloemstede Maarssen de baas, en op vrijdag waren Brian (1) en Eddie (2) in eigen huis net iets vlugger en vaardiger dan hun tegenstander. Door deze 2 nipte (Zijn in de Duocompetitie eigen niet alle uitslagen nipt?) overwinningen nadert SVE koploper Reflex tot op 2 punten.

 

 

Jan TabakAfdelingsavonturen: De Inhaalweek

Laat een reactie achter